Miód kremowany – Waraksa
Rzepakowy miód o unikalnej konsystencji, łatwy do smarowania. Przeczytaj artykuł – czym jest i jak powstaje kremowany miód Kontakt: Stanisław Waraksa (Bartoszówka)tel. 517 493 194
Rzepakowy miód o unikalnej konsystencji, łatwy do smarowania. Przeczytaj artykuł – czym jest i jak powstaje kremowany miód Kontakt: Stanisław Waraksa (Bartoszówka)tel. 517 493 194
Miody z rodzinnej pasieki Kontakt: Czesław Smusz (Szyszkowa) tel. 608 512 936
Miody z rodzinnej pasieki Kontakt: Katarzyna Męcina (Świecie) tel. 665 745 261
Danie z suma w pikantnym sosie pomidorowym Kontakt: Katarzyna Daniel (Grabiszyce) tel. 608 430 510
Likier o smaku kokosowym z koziego mleka wytwarzany w gospodarstwie Magdy i Piotra Sytów Kontakt: Gospodarstwo Syta KozaPiotr Syta (Wolimierz/Giebułtówek) tel. 792 400 590
Wytrawny cydr ze starych odmian izerskich jabłek Kontakt: Łukasz Szczepański (Stankowice) tel. 502 247 600
Zupa z dzikiego szczawiu z izerskich łąk Kontakt: Sylwia Holinka-Walczak (Świecie) tel. 512 488 872
Smalec z dzika z izerskich lasów Kontakt: Agnieszka Gorajec (Kościelniki Górne) tel. 881 971 572
Pierogi w różnych smakach, specjalność złotnickiego koła gospodyń Kontakt: Koło Gospodyń Wiejskich „Złote Babeczki”(Złotniki Lubańskie)tel. 531 538 480
Potrawa rybna z suma z białym serem Kontakt: Katarzyna Daniel (Grabiszyce) tel. 608 430 510